COLLECTION LE BON-BON

Každá dáma i gentleman ocení zcela nový materiál české výroby ze 100% bavlny se speciální příměsí stříbrných částic, který prokazatelně funguje proti virům. Materiál oproti běžným bavlnám umožňuje snazší dýchání. Rouška je oboustranná, tvořena dvěma vrstvami s prostorem na vložení filtru pro ještě větší bezpečnost.

Chceme pomoct porodnicím a dětským oddělením a vyrobit pro ně roušky, které můžou nosit mimo nemocnici nebo na dětském oddělení, aby dětem zlepšily náladu (ono se na tu roušku Le Bon-bon nedá moc dívat s vážným výrazem ve tváři). V nemocnici můžou nosit jen ty jednorázové, obvykle nosí na sobě dvě až tři, ale co na cestu do práce a domů, na nákup? 

Dostali jsme příslib sponzorského daru a šijeme první tisíc roušek pro první porodnice. Zatím jsme ani nestihli zapracovat na reklamě, mám doma měsíční holčičku a dávám do toho maximum. Pomoct můžete i Vy, pokud chcete. Napište do poznámky k nákupu, že chcete nechat poslat druhou roušku na charitativní účely a řekněte o projektu svým přátelům, zařídíme to a pošleme za každou prodanou roušku druhou jako dárek do nemocnic, stačí napsat do poznámky heslo Dárek a my už všechno zařídíme (platíte jednu roušku a dostanete v rámci nákupu dvě, ta Vaše druhá půjde jako dárek od Vás do porodnic a na dětská oddělení). Sestřičky přitom vše dostanou v dárkovém balíčku se stuhou. Budou mít stejný servis a službu, jako člověk, který si to koupí pro sebe a budou mít i takový hezký předvánoční dárek.

 

Every lady and gentleman will appreciate the brand-new material of Czech origin, made from 100% cotton with a special addition of silver particles that has been proven to be effective against viruses. Unlike regular cotton, this material allows for easier breathing. The mask is reversible, consisting of two layers with a space for inserting a filter for even greater safety.

We want to help maternity wards and pediatric departments by producing masks for them, which can be worn outside the hospital or on the pediatric ward to improve the mood of the children (you can't really look at the Le Bon-bon mask with a serious expression on your face). In the hospital, they can only wear the disposable ones, usually wearing two to three at a time. But what about the commute to work or shopping?

We have received a promise of a sponsorship gift, and we are making the first thousand masks for the first maternity ward. We haven't even had time to work on advertising yet; I have a one-month-old baby at home, and I'm giving it my all. You can also help if you want. Write in the purchase note that you want to send the second mask for charitable purposes and tell your friends about the project; we will take care of it and send a second mask to hospitals for every mask sold. Just write 'Gift' in the note, and we will handle everything (you pay for one mask and receive two as part of your purchase, and your second one will be sent as a gift from you to maternity wards and pediatric departments). The nurses will receive everything in a gift package with a ribbon. They will have the same service and treatment as someone who buys it for themselves and will have such a nice pre-Christmas gift.