Kolekce Nebula 2023/Andělská křehkost a síla: kolekce spojující udržitelnost, AI, 3D a fluid fashion

 
Andělé přicházející z nebe s novým poselstvím. Vidíme křehkost a sílu světa. Přestává být důležité, kým jsme. Mužem, ženou nebo AI. Tvoříme. Učíme se. Stáváme se něčím novým.  
 
Klíčová slova pro tuto kolekci jsou klid, krása, křehkost, síla a nebe. Nebula znamená kosmický útvar jevící se jako mlhový oblak (mlhovina).
 
Žijeme v převratné době. To, co se děje teď, mění dějiny módy i dějiny Země. Nastupující trendy, to, k čemu se teď upíná naše pozornost ve světě odívání, jsou udržitelnost, AI, 3D a Fluid fashion - genderově neutrální móda. Lidé si píšou s umělou inteligencí, generují tisíce fotografií každý den a v Sillicon Valley se dostávají obrovské investice nově vznikajícím firmám na výrobu robotů. Dostáváme do rukou naprosto nový nástroj, pazourek, se kterým ještě neumíme pracovat a nevíme, co jeho použití způsobí. Tohle dychtivé očekávání nás nutí v úžasu sledovat neuvěřitelnou rychlost zlepšení, která přicházejí každý den. Přejeme si udržitelnější svět a kouzelná řešení. S tím, ale musíme přijít my sami. Nové technologie umožňují výrobu menšího množství oděvů, objednávky online a žádný opad. Díky návrhům ve 3D programech a spolupráci s AI můžeme vytvořit design, střih, kalkulaci a přehlídku bez jediného kusu materiálu. Vytvořit oděvy pouze na objednávku. Žádný odpad, žádná skládka.
 
Kolekce Nebula je příkladem, jakým budou návrháři tvořit kolekce běžně nejpozději do deseti let. Je provedena ve zlaté, bílé a béžové a je inspirovaná všemi aktuálními nastujícími trendy. Udržitelnost, AI, 3D a Fluid fashion. Trend fluid fashion, jinak známý jako genderově neutrální, nám dává příležitost uvědomit si, že tělo není vždy to zásadní a že křehkost, krása a osobnost, která nám bere dech, může být nalezena v jakékoliv formě. Tato kolekce je také vytvořena ve spolupráci s umělou inteligencí, což nám připomíná, jaký obrovský potenciál získáme spojením síly a křehkosti a zároveň, jak důležitá je rovnováha mezi nimi.