Kolekce Cosmic Canvas 2023/minimalistické abstraktní výtvarné dílo, které můžeme nosit

Cosmic Canvas je inovativní kolekce, která byla digitálně vytvořena za pomoci nejmodernějších technologií, včetně umělé inteligence a 3D modelovacích programů. Tento unikátní přístup umožnil navrhnout kousky, které jsou plně funkční a esteticky vyvážené. 

Kolekce Cosmic Canvas je k dispozici na míru na objednávky, což znamená, že si můžete vybrat z širokého spektra velikostí, barev a stylů, které odpovídají vašim individuálním preferencím. Každý kus je pečlivě vyráběn s ohledem na vaše potřeby a přání, aby byl pro vás dokonalým doplňkem do vašeho šatníku. Dokonalé krejčovské zpracování je samozřejmostí. Stačí poslat do našeho ateliéru Vaše míry a já v počítači upravím střih na Vaše míry. Následně ušijeme a natiskneme tak, aby model prefektně seděl a odešleme. Modely vyrábíme v Praze. Kolekce nebo její části ráda vyrobím na objednávku do jednoho až dvou měsíců.

Mezi hlavní materiály kolekce patří italský sportovní neopren a sofsthell, dva materiály s vynikajícími vlastnostmi. Jde o superkvalitní materiály, které byly vybrány s ohledem na komfort při nošení. Kombinace odstínů modré, merunkové, bílé, černé a béžové, spolu s abstraktními prvky, které připomínají vesmírné lodě a kosmické kraje, poskytuje vizuální zážitek, který zvýrazňuje krásu a je inovativní, elegantní a dokonale funkční. Je to vynikající volba pro moderní ženy, které hledají dokonalý spojení mezi formou a funkcí a chtějí se cítit pohodlně a sebevědomě ve svém každodenním životě.

 

Cosmic Canvas is an innovative collection that was digitally created using the latest technologies, including artificial intelligence and 3D modeling software. This unique approach allowed for the design of pieces that are fully functional and aesthetically balanced.

The Cosmic Canvas collection is available for custom orders, meaning you can choose from a wide range of sizes, colors, and styles that fit your individual preferences. Each piece is carefully crafted to meet your needs and desires, making it the perfect addition to your wardrobe. Perfect tailoring is a matter of course. All you need to do is send your measurements to our studio, and I will adjust the pattern on the computer to fit your measurements perfectly. Then, we will make and print the model to ensure it fits perfectly before shipping. Models are made in Prague. We are happy to make the collection or parts of it to order within one to two months.

The main materials used in the collection are Italian sport neoprene and softshell, two materials with excellent properties. These high-quality materials were chosen with comfort in mind. The combination of shades of blue, apricot, white, black, and beige, along with abstract elements reminiscent of spaceships and cosmic regions, provides a visual experience that highlights beauty and is innovative, elegant, and perfectly functional. It is an excellent choice for modern women who seek the perfect balance between form and function and want to feel comfortable and confident in their everyday lives.